[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
روان پرستاری
AWT IMAGE
..
آموزش پرستاری
AWT IMAGE
..
پژوهش پرستاری
AWT IMAGE
..
سالمندشناسی
AWT IMAGE
AWT IMAGE
..
تحقیقات کیفی
AWT IMAGE
..
سامانه جامع رسانه ها
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای جلالی فراهانی

رضا محمدزاده، ابراهیم علیدوست قهفرخی، مجید جلالی فراهانی،
دوره ۱۰، شماره ۱ - ( بهمن و اسفند ۱۳۹۹ )
چکیده

مقدمه: شناسایی موانع شرکت افراد در ورزش همگانی بسیار مهم است. این مطالعه با هدف اولویت بندی عوامل بازدارنده مشارکت در ورزش همگانی به روش پرامیتی انجام گرفت.  
روش کار: دراین مطالعه توصیفی، از روش پرامیتی برای شناخت موانع مشارکت در ورزش و اهمیت آن ها  استفاده شد. جامعۀ آماری این پژوهش را تمام شهروندان استان های منتخب تشکیل دادند.  ۱۸۴۱ تن (۹۳۶ مرد و ۹۰۵ زن)  براساس جدول مورگان به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. در این مطالعه از پرسشنامه جمعیت شناختی و "مقیاس موانع شرکت در ورزش تفریحی"(Constraints of Recreational Sport Participation Scale)  استفاده شد. شاخص روایی محتوا، روایی سازه به روش تحلیل عاملی تاییدی، روایی همگرا  و پایایی (محاسبه ضریب آلفا کرونباخ و پایایی مرکب)  ابزار ها اندازه گیری شد. تحلیل داده ها در  نرم افزار اس پی اس اس نسخه ۲۴، نرم افزار SmartPLS. ۳. و نرم افزارVisual PROMETHEE ۱,۴ انجام شد. 
یافته ها: نداشتن زمان با ضریب فی ۱۹۲۹/۰ و ترس از آسیب در ورزش با ضریب فی ۱۷۲۳/۰، کمبود امکانات ورزشی با ضریب فی ۱۲۲۰/۰، هزینه زیاد ورزش با ضریب فی ۱۰۰۵/۰، نداشتن سلامت کافی برای ورزش با ضریب فی ۱۰۰۵/۰، ترس از عدم موفقیت ورزشی با ضریب فی ۰۳۸۴/۰ به دلیل مثبت بودن فی از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.
نتیجه گیری: نداشتن زمان برای شرکت در ورزش به عنوان یک مانع اساسی و مهم محسوب می شود. پیشنهاد می شود متولیان امر ورزش همگانی موانع فردی، ساختاری و فرهنگی را برطرف سازند و برنامه های تشویقی را برای افزایش میزان مشارکت ورزشی اجرا نمایند.  

 
احسان مرادی، مجتبی محمدی جلالی فراهانی، منصور سودانی، حسن پیریایی،
دوره ۱۴، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۴ )
چکیده

مقدمه: روان درمانی نقش مهمی در افزایش سرمایه روانشناختی، کاهش تنهایی و وابستگی های افراطی همچون اینترنت در میان نوجوانان دارد. مطالعه حاضر با هدف تعیین اثربخشی "طرحواره درمانی گروهی" بر سرمایه روانشناختی و تنهایی دانش آموزان پسر مقطع متوسطه‌ دوم دارای اعتیاد به اینترنت صورت پذیرفته است.
روش کار: روش پژوهش حاضر نیمه تجربی و از نوع پیش آزمون و پس آزمون همراه با مرحله پیگیری می باشد. جامعه ی آماری این پژوهش تمامی دانش آموزان پسر مقطع متوسطه دوم دارای اعتیاد به اینترنت شهرستان بروجرد در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ بودند. از میان آن ها ۲۴ تن به روش نمونه گیری غیر تصادفی و در دسترس انتخاب و به شکل تصادفی ساده به روش قرعه کشی در ۲ گروه مداخله (۱۲ تن) و کنترل (۱۲تن) جای گرفتند. ابزار های استفاده شده در این پژوهش شامل پرسشنامه جمعیت شناختی، "آزمون اعتیاد به اینترنت" (Internet Addiction Test)، "پرسشنامه سرمایه روانشناختی" (Psychological Capital Questionnaires) و"مقیاس‌تنهایی"(Loneliness Scale) بود. روایی محتوایی ابزار ها به روش کیفی و پایایی به روش همسانی درونی با محاسبه ضریب آلفا کرونباخ برای ابزار ها  محاسبه گردید. گروه مداخله طی ۱۰ جلسه تحت "طرحواره درمانی گروهی" قرار گرفت.  داده ها در نرم افزار اس پی اس اس نسخه ۲۲ مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج تحلیل واریانس بیانگر این بود که "طرحواره درمانی گروهی" باعث افزایش سرمایه روانشناختی (۰۰۹/۰=P) با اندازه اثر ۹۱۰/۰ وکاهش تنهایی (۰۲۸/۰=P) با اندازه اثر ۷۶۰/۰ می گردد (۰۵/۰>P).
نتیجه گیری: "طرحواره درمانی گروهی" در افزایش سرمایه روانشناختی و کاهش تنهایی موثر بود. پیشنهاد می گردد جهت افزایش سرمایه روانشناختی و کاهش تنهایی و به دنبال آن کاهش وابستگی به اینترنت در میان دانش آموزان از "طرحواره درمانی گروهی" به عنوان یک روش درمانی جامع و اثربخش استفاده گردد.


 

صفحه 1 از 1     

مدیریت ارتقای سلامت  Journal of Health Promotion Management
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4714