[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
روان پرستاری
AWT IMAGE
..
آموزش پرستاری
AWT IMAGE
..
پژوهش پرستاری
AWT IMAGE
..
سالمندشناسی
AWT IMAGE
AWT IMAGE
..
تحقیقات کیفی
AWT IMAGE
..
سامانه جامع رسانه ها
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۱ نتیجه برای نکوزاد

نیلوفر نکوزاد، سلیمان احمدی، محمدعلی حسینی، کامران محمدخانی،
دوره ۸، شماره ۱ - ( بهمن و اسفند ۱۳۹۷ )
چکیده


مقدمه: کاربرد سواد سلامت الکترونیکی در سال‌های اخیرافزایش یافته است. لذا شناخت عوامل مرتبط با بکارگیری آن به منظور حفظ و ارتقای کیفیت زندگی اهمیت ویژه‌ای دارد. مطالعه حاضر با هدف تعیین عوامل مرتبط با بکارگیری سواد سلامت الکترونیکی در طی سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ انجام گردید.
روش کار: در این مطالعه مروری منظم، از طریق پایگاه‌های اطلاعاتی Google Scholar، Pub-med، Science Direct و Springer، کلیه مقالات تمام متن انگلیسی به دست آمد. کلید واژه‌ها شامل literacy، health و e health literacy، بود. به منظور جمع آوری داده‌ها، از فرم استخراج داده‌ها "Data Extraction Form" که بر اساس هدف پژوهش طراحی شده بود، استفاده شد. نتیجه این جستجو دستیابی به ۳۹ مقاله بود که از این میان ۳۲ مقاله به علت دارا نبودن معیارهای ورود از مطالعه حذف و نهایتاً ۷ مطالعه وارد پژوهش شدند. ۹ مقاله دیگر که به شکل خاص عوامل مرتبط با سواد سلامت الکترونیکی مورد بررسی قرار داده بودند از طریق جستجوی دستی وارد مطالعه شدند. در کل ۱۶ مقاله به زبان انگلیسی در این مرور در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: ۵ مطالعه (۲۵/۳۱ درصد) کمی-کیفی، ۲ مطالعه (۵/۱۲ درصد) توصیفی، ۲ مطالعه (۵/۱۲ درصد) توصیفی- همبستگی و ۳ مطالعه (۷۵/۱۸ درصد) مروری بود. بعلاوه، یک مطالعه نیمه تجربی، یک مطالعه تجربی، یک مطالعه کیفی و یک مطالعه پیمایشی -توصیفی (۲۵/۶ درصد) در سایر روش‌های مطالعه مقالات بود.
نتیجه‌گیری: ابعاد مهارت جستجوگری، کاربرد و ارزیابی، تسلط بر سواد رایانه، سواد علمی، سواد سلامت و سواد سنتی، سواد رسانه، سواد اطلاعاتی، سواد ارتباطی و دسترسی ایمن به درگاه اطلاعات سلامت الکترونیکی از عوامل مرتبط با بکار گیری سواد سلامت الکترونیکی است. پیشنهاد می‌شود در بهبود مهارت‌های سواد سلامت الکترونیکی از عوامل مرتبط با آن استفاده شود.
 

صفحه 1 از 1     

مدیریت ارتقای سلامت  Journal of Health Promotion Management
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4714